GoudGoed Winsum


Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

Tel: 0595 44 45 70
Contactformulier

GoudGoed Winsum
Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

Tel: 0595 44 45 70
Contactformulier

Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m zaterdag
11.00 tot 17.00 uur

Inbreng:

Dinsdag, donderdag en zaterdag
11.00 tot 16.30 uur

Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m zaterdag
11.00 tot 17.00 uur

Inbreng:

Dinsdag, donderdag en zaterdag
11.00 tot 16.30 uur

Kringloop

Je kunt hier onder andere terecht voor kleingoed, meubelen, boeken, cd’s, cadeauartikelen, onderdelen, kleding en textiel. Laat je verrassen in onze ruime kringloopwinkel!

Etalage

Op de bovenverdieping van onze winkel kun je een ‘etalage’ huren om je eigen spullen te verkopen. Je huurt bij ons een stelling of kavel en wij verkopen de spullen voor je, heel gemakkelijk!

Inspiratie

Het pand is van binnen op een unieke manier verbouwd met gebruik van oude bouwmaterialen. Kom zelf ervaren hoe spullen op een unieke en bijzondere manier hergebruikt kunnen worden.

De winkel

Naast het gebruikelijke aanbod van kleingoed, meubelen, boeken, cd’s, cadeauartikelen, onderdelen, kleding, textiel vind je bij ons op de etage Goudgoed Etalage. Hier kun je als particulier stellingruimte afhuren om je spullen te koop aan te bieden. Wij regelen de verkoop en zorgen dat de opbrengst eenmaal per maand naar je bankrekening wordt overgemaakt.

Inspiratie
Goudgoed kringloopwinkel en Goudgoed etalage zijn gevestigd in een inspirerend gebouw op Het Aanleg 5 te Winsum. Het pand is van binnen prachtig verbouwd met gebruik van oude bouwmaterialen. We hopen je bij een verbouwing te inspireren om ook gebruik te maken van oude materialen. Ze geven een ruimte direct karakter. Bij ons in de winkel vind je diverse voorbeelden en natuurlijk de materialen die je kunt gebruiken!

Zorgartikelen
Zorgartikelen zoals rollators en krukken kunnen vaak nog prima een ronde mee. We hebben zowel nieuwe al tweedehands artikelen en ze zijn een stuk goedkoper dan nieuwkoop.

Bij GoudGoed Winsum is er altijd wel een koopje te vinden en zijn er bij ieder bezoek weer nieuwe schatten te ontdekken.

GoudGoed Etalage

Naast het winkelen in onze kringloopwinkel is het nu ook
mogelijk je eigen spullen via GoudGoed Etalage te verkopen. Op de bovenverdieping van onze winkel verhuren wij
etalages waarin je jouw eigen spullen te koop kunt aanbieden.
De etalages kunnen worden ingericht voor kleingoed, als kledingrek of als combinatie van beide. Eenmaal per maand wordt de volledige opbrengst van je etalage naar je bankrekening overgemaakt. Gedurende de huurperiode kunt je spullen aanvullen.

  • huur een rek voor €10 per week
  • bepaal je eigen prijzen
  • volledige opbrengst op uw bankrekening
  • dagelijks meer dan 100 bezoekers
  • transport via GoudGoed mogelijk

Werktrajecten

GoudGoed biedt ook werktrajecten aan. Dit kan variëren van re-integratietrajecten in het kader van de participatiewet tot dagbesteding voor mensen met een zorgindicatie of gewoon vrijwilligerswerk voor mensen die graag iets om handen hebben en een bijdrage willen leveren aan een maatschappelijk zinvol project. Een breed scala aan werkzaamheden is hiervoor beschikbaar, zoals transport, magazijnwerk, sorteerwerk, montage, kassa, winkelinrichting, schoonmaak, boeken, testen en repareren, prijzen, klussen, administratie, etaleren enz.

Erkend Leerbedrijf
Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn kunnen scholieren en studenten ook bij ons terecht voor hun praktijkstage.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Contactformulier GoudGoed Winsum

Privacy Verklaring

9 + 4 =