GoudGoed Winsum


Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

Tel: 0595 44 45 70
Contactformulier

GoudGoed Winsum
Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

Tel: 0595 44 45 70
Contactformulier

Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 tot 16.30 uur

Inbreng:

Dinsdag, donderdag en zaterdag
10.00 tot 16.00 uur

Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m zaterdag
10.00 tot 16.30 uur

Inbreng:

Dinsdag, donderdag en zaterdag
10.00 tot 16.00 uur

Kringloop

Je kunt hier onder andere terecht voor kleingoed, meubelen, boeken, cd’s, cadeauartikelen, onderdelen, kleding en textiel. Laat je verrassen in onze ruime kringloopwinkel!

Etalage

Op de bovenverdieping van onze winkel kun je een ‘etalage’ huren om je eigen spullen te verkopen. Je huurt bij ons een stelling of kavel en wij verkopen de spullen voor je, heel gemakkelijk!

Inspiratie

Het pand is van binnen op een unieke manier verbouwd met gebruik van oude bouwmaterialen. Kom zelf ervaren hoe spullen op een unieke en bijzondere manier hergebruikt kunnen worden.

De winkel

Naast het gebruikelijke aanbod van kleingoed, meubelen, boeken, cd’s, cadeauartikelen, onderdelen, kleding, textiel vind je bij ons op de etage Goudgoed Etalage. Hier kun je als particulier stellingruimte afhuren om je spullen te koop aan te bieden. Wij regelen de verkoop en zorgen dat de opbrengst eenmaal per maand naar je bankrekening wordt overgemaakt.

Inspiratie
Goudgoed kringloopwinkel en Goudgoed etalage zijn gevestigd in een inspirerend gebouw op Het Aanleg 5 te Winsum. Het pand is van binnen prachtig verbouwd met gebruik van oude bouwmaterialen. We hopen je bij een verbouwing te inspireren om ook gebruik te maken van oude materialen. Ze geven een ruimte direct karakter. Bij ons in de winkel vind je diverse voorbeelden en natuurlijk de materialen die je kunt gebruiken!

Zorgartikelen
Zorgartikelen zoals rollators en krukken kunnen vaak nog prima een ronde mee. We hebben zowel nieuwe al tweedehands artikelen en ze zijn een stuk goedkoper dan nieuwkoop.

Bij GoudGoed Winsum is er altijd wel een koopje te vinden en zijn er bij ieder bezoek weer nieuwe schatten te ontdekken.

GoudGoed Etalage

Naast het winkelen in onze kringloopwinkel is het nu ook
mogelijk je eigen spullen via GoudGoed Etalage te verkopen. Op de bovenverdieping van onze winkel verhuren wij
etalages waarin je jouw eigen spullen te koop kunt aanbieden.
De etalages kunnen worden ingericht voor kleingoed, als kledingrek of als combinatie van beide. Eenmaal per maand wordt de volledige opbrengst van je etalage naar je bankrekening overgemaakt. Gedurende de huurperiode kunt je spullen aanvullen.

  • huur een rek voor €10 per week
  • bepaal je eigen prijzen
  • volledige opbrengst op uw bankrekening
  • dagelijks meer dan 100 bezoekers
  • transport via GoudGoed mogelijk

Werktrajecten

GoudGoed biedt ook werktrajecten aan. Dit kan variëren van re-integratietrajecten in het kader van de participatiewet tot dagbesteding voor mensen met een zorgindicatie of gewoon vrijwilligerswerk voor mensen die graag iets om handen hebben en een bijdrage willen leveren aan een maatschappelijk zinvol project. Een breed scala aan werkzaamheden is hiervoor beschikbaar, zoals transport, magazijnwerk, sorteerwerk, montage, kassa, winkelinrichting, schoonmaak, boeken, testen en repareren, prijzen, klussen, administratie, etaleren enz.

Erkend Leerbedrijf
Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn kunnen scholieren en studenten ook bij ons terecht voor hun praktijkstage.

Kerst-eierballen af te halen bij de meeste GoudGoed winkels

In landen waar kerst wordt gevierd stijgt het plastic verbruik tijdens de feestmaand met zo’n 30%. Daarom bedacht de Groningse acteur Marcel Hensema de biologisch afbreekbare kerst-eierbal gemaakt van Gronings stro, een krokante buitenlaag van bioglitters en wilde bloemzaden. Zaai de bal na kerst, samen met je goede voornemens in je tuin en geniet van alle pracht die uitkomt in de zomer! MARCEL HENSEMA Marcel Hensema is een Gronings acteur hij speelde rollen in vele televisie series zoals Penoza en Hollands Hoop. In het theater is hij bekend...

Winkels gesloten, maar open voor inbreng

Helaas moeten alle niet-essentiële winkels de deuren voorlopig gesloten houden. Dat geldt dus ook voor onze winkels. Achter de schermen blijven we ons inzetten om dagbesteding voor onze deelnemers aan te bieden. Onze winkels blijven wel open om spullen in te brengen. Inbrengtijden en dagen kunnen per vestiging verschillen. Deze tijden vindt u hieronder. Bij het inbrengen van spullen vragen we u voldoende afstand te houden en een mondkapje te dragen. GoudGoed Damsterdiepma: 13.00 - 16.00 uurdi t/m za: 10.00 - 16.00 uur GoudGoed Protonstraat ma...

Contactformulier GoudGoed Winsum

Privacy Verklaring

4 + 11 =