GoudGoed Uithuizen


Industrieweg 1
9981 HJ Uithuizen

GoudGoed Uithuizen
Industrieweg 1
9981 HJ Uithuizen

Openingstijden

di t/m za
10.00 17.00

Inbrengtijden

di t/m za
10.00 16.30

Telefoon: 0595 43 37 67

Openingstijden

di t/m za
10.00 17.00

Inbrengtijden

di t/m za
10.00 16.30

Telefoon: 0595 43 37 67

GoudGoed Uithuizen

Onze kringloopwinkel in Uithuizen is een gezellige sfeervolle plek om te winkelen en te ontdekken hoe goed en mooi tweedehands spullen nog zijn. De winkel is overzichtelijk en netjes ingericht, alle spullen staan op categorie ingedeeld. Naast onze kassa vindt u een tafel waar u tussen het winkelen door een heerlijk kopje koffie kan drinken.

GoudGoed Uithuizen

De winkel

Wij hebben de kleding gesorteerd op kleur en maat. Zo vindt u gemakkelijk iets dat bij u past. In de winkel hebben we ook twee pasruimtes waar u de kleding eerst kunt passen. We hebben een uitgebreide boekenhoek met een groot aantal genres. Aan de leestafel kunt u rustig een paar exemplaren inzien. Heeft u zin in koffie? Naast onze kassa kunt u aan tafel plaatsnemen om een kopje te drinken. 

Niet alleen onze kleding is op kleur gesorteerd, ook ons kleingoed past bij elkaar. We hebben stellingen met kop en schotels, bijpassende borden, ovenschalen en bestek. Zo kunt u een complete huisraad bij elkaar verzamelen, of zelf een leuke combi samenstellen.

Ook voor meubels kunt u bij ons terecht. Bedden, kasten, tafels, leuke eetkamersetjes, u vindt het allemaal bij ons in Uithuizen. Ideaal voor het voordelig inrichten van een studentenkamer of om eens iets te veranderen in de woonkamer.

Kom langs om de gezellige werksfeer te proeven bij Goudgoed Uithuizen!

  • kleding
  • boeken
  • kleingoed
  • keuken
  • woon- & slaapkamer

Inbreng

Als u spullen over heeft kunt die tijdens de openingstijden bij ons inbrengen.

Werk

Niet op zoek naar een reguliere baan, maar maar wel aan de slag? WerkPro helpt mensen – met en zonder zorgindicatie – bij GoudGoed aan een passende werkplek.

Veilige werkplek

Wij bieden een veilige werkplek voor alle doelgroepen die dagbesteding zoeken. De mensen voor dagbesteding werken op verschillende afdelingen in de winkel maar ook is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn.
Cadeaubonnen

Nieuw bij GoudGoed Uithuizen, cadeaubonnen! U kunt kiezen uit drie soorten:
Ter waarde van € 5,-
Ter waarde van € 10,-
Ter waarde van € 20,-

Leuk om te geven of om te krijgen!
De cadeaubon dient in een keer besteed te worden, een tip: in plaats van 1 bon voor € 20,- kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld 4 bonnen
van € 5,-. De cadeaubonnen zijn alleen te besteden bij GoudGoed Uithuizen

Contactformulier GoudGoed Uithuizen

Privacy Verklaring

10 + 15 =