GoudGoed Oosterpark


Oosterhamrikkade 119
9613 KC Groningen

Openingstijden

di t/m do
12.00 16.30
vr t/m ma
Gesloten

Telefoon: 050 318 36 45

“GoudGoed koopjesmarkt
textiel & schoenen”

Kringloop

U vindt hier mooie en goede tweedehands spullen. In de eigen bakkerij worden taarten en andere lekkernijen gebakken voor de bezoekers van de kringloopwinkel.

Hout- & metaalafdeling

De meubelen die hier gemaakt worden, worden ook in onze winkel verkocht. Ook kunnen wij meubelen maken naar de wens van de klant.

Station Winschoten

In het stationsgebouw is een divers aanbod van diensten, zoals de fietsreparatie, de koffiecorner en de verkoop van artikelen.

De Winkel

Sinds 2013 is uw kringloopwinkel gevestigd aan de Papierbaan 60 te Winschoten, gelegen op de route van Intratuin naar het Centrum van Winschoten.

U vindt hier mooie en goede, op categorie gesorteerde tweedehands spullen. Wij hebben onze winkel onderverdeeld in verschillende ruimten waarin de tweedehands goederen opgesteld/uitgestald staan. Een ruimte speciaal voor onze grote collectie aan kleding voor hem en haar, voor groot en klein, woningtextiel en schoenen. Daarnaast is er een aantal ruimten voor “Kleingoed”, Keukenspullen, een grote hal met een diversiteit aan meubelen, bedden en toebehoren.

Een andere ruimte is volledig ingericht voor onze boeken, Lp’s, Cd’s en Dvd’s. Ook hebben wij op diverse plekken in de winkel een groot assortiment aan speelgoed voor groot en klein. Puzzels, spelletjes en speelgoed.

Banketbakkerij
Een speciale hoek is ingericht als koffiecorner waar u onder het genot van een kopje koffie of thee kunt genieten van diverse soorten gebak welke dagelijks in onze eigen banketbakkerij worden gemaakt: Appeltaart, Noten-karameltaart maar ook gevulde koeken en “Appelmeisjes”.

Thema’s 
Wij besteden geregeld aandacht aan bepaalde thema’s zoals kerst, pasen, koningsdag, moeder- en vaderdag. Er worden door diverse deelnemers bijvoorbeeld kerst- en paasstukjes gemaakt die te koop worden aangeboden in de winkel.

Spullen over?

Inbreng

Als u herbruikbare spullen over heeft kunt u die bij ons inbrengen.

Ophalen

Het is ook mogelijk om herbruikbare spullen door ons op te laten halen.

Leegruimen woning

Tegen een vergoeding kunnen u helpen wanner een woning leeggeruimd moet worden.

Inbreng & ophalen

Wij halen uw tweedehands spullen kosteloos bij u op. Met enkele uitzonderingen komt alles wat u in huis heeft hiervoor in aanmerking. Onze chauffeur heeft het eindoordeel of we goederen wel/of niet meenemen.

Wanneer u contact met ons opneemt, nemen we met u door welke spullen wij kunnen ophalen en spreken we een ochtend met u af waarop wij bij u langskomen.

Onze ophaaldagen zijn maandag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend. Omdat wij over één vrachtwagen beschikken proberen wij tussen 8.30 en 11.30 zoveel mogelijk ritten in te plannen. Het exact tijdstip afspreken is daarom niet mogelijk.

U kunt uw goederen ook inbrengen aan de zijkant van ons pand aan de Papierbaan 60. Onze medewerkers helpen u graag met het uitladen van de goederen.

Inbreng is mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 9.30 – 15.00 uur.

Leegruimen woning

Heeft u een complete inboedel die weg moet?

Wij halen het bij u op!

 1. Bel voor een afspraak of kom even langs in de winkel.
 2. We maken een afspraak om samen met u de betreffende inboedel te bekijken in verband met de inzet van transport en mensen.
 3. Met u wordt
  – eventueel een prijs afgesproken
  – een lijst opgemaakt van de door ons op te halen spullen
  – een datum geprikt waarop wij de spullen komen halen.
 4. Na het ophalen verwijderen wij ook eventueel grofvuil uit de overeengekomen ruimte(n) en laten deze helemaal opgeruimt en veegschoon achter.
  Wanneer goederen niet geschikt blijken te zijn voor de kringloop of de normale afvalverwerking (bijvoorbeeld bij asbest of andere gevaarlijke stoffen), zal GoudGoed u de weg wijzen naar de milieudienst van de gemeente Oldambt.
Wij behouden ons het recht om uw inboedelopdracht tijdens de kijkafspraak af te wijzen, bijvoorbeeld als de kosten de baten niet dekken of als de inboedel ongeschikt is voor kringloop. In dit geval kunnen wij alsnog (indien door u gewenst) uitsluitend de bruikbare spullen meenemen en/of de ruimte alsnog tegen betaling veegschoon opleveren.

Wij nemen wij niet mee:
matrassen, zonnebanken/zonnehemels, chemisch afval (waaronder verf-/spuitbussen en toebehoren), gasflessen en goederen die niet voor verkoop geschikt zijn.

Contactformulier GoudGoed Oosterpark

Privacy Verklaring

4 + 4 =

GoudGoed kringloop door 

CONTACT

WerkPro
Zilverlaan 2
9743 RK Groningen
(050) 317 52 00
info@werkpro.nl