GoudGoed Winsum


Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

GoudGoed Winsum
Het Aanleg 5
9951 SJ Winsum

Openingstijden

di t/m vr
10.00 17.30
za
10.00 17.00

Maandag winkel gesloten, open voor de verhuurafdeling GoudGoed Etalage.

Telefoon: 0595 44 45 70

Openingstijden

di t/m vr
10.00 17.30
za
10.00 17.00

Maandag winkel gesloten, open voor de verhuurafdeling GoudGoed Etalage.

Telefoon: 0595 44 45 70

Kringloop

U kunt hier onder andere terecht voor kleingoed, meubelen, boeken, cd’s, cadeauartikelen, onderdelen, kleding en textiel. Laat u verrassen in onze ruime kringloopwinkel!

Etalage

Op de bovenverdieping van onze winkel kunt u een ‘etalage’ huren om uw eigen spullen te verkopen. U huurt bij ons een stelling of kavel en wij verkopen de spullen voor u, heel gemakkelijk!

Inspiratie

Het pand is van binnen op een unieke manier verbouwd met gebruik van oude bouwmaterialen. Kom zelf ervaren hoe spullen op een unieke en bijzondere manier hergebruikt kunnen worden.

De winkel

Goudgoed kringloopwinkel en Goudgoed etalage zijn gevestigd in een inspirerend gebouw op Het Aanleg 5 te Winsum. Het pand is van binnen prachtig verbouwd met gebruik van oude bouwmaterialen. We hopen u bij een verbouwing te inspireren om ook gebruik te maken van oude materialen. Ze geven een ruimte direct karakter. Bij ons in de winkel vindt u diverse voorbeelden en natuurlijk de materialen die u kunt gebruiken!
Naast het gebruikelijke aanbod van kleingoed, meubelen, boeken, cd’s, cadeauartikelen, onderdelen, kleding, textiel enz. vindt u bij ons op de etage Goudgoed Etalage. Hier kunt u als particulier stellingruimte afhuren om uw spullen te koop aan te bieden. Wij regelen de verkoop en zorgen dat aan het eind van de huurperiode de opbrengst naar uw bankrekening wordt overgemaakt.

Wij hebben ook een zorgkringloop en bieden in samenwerking met Zorg-Totaal ook zorgmateriaal aan. Onze middelen voldoen prima, zowel nieuw al tweedehands en zijn een stuk goedkoper dan nieuwkoop.

Bij GoudGoed Winsum is er voor u als klant altijd wel een koopje te vinden en zijn er bij ieder bezoek weer nieuwe schatten te ontdekken.

GoudGoed Etalage

Naast het winkelen in onze kringloopwinkel is het nu ook
mogelijk uw eigen spullen via GoudGoed Etalage te verkopen. Op de bovenverdieping van onze winkel verhuren wij
etalages waarin u uw eigen spullen te koop kunt aanbieden.
De etalages kunnen worden ingericht voor kleingoed, als kledingrek of als combinatie van beide. Na afloop van de huurperiode wordt de volledige opbrengst van uw etalage naar uw bankrekening overgemaakt. Gedurende de huurperiode kunt u uw spullen zelf
aanvullen.

  • huur een rek of kavel
  • bepaal uw eigen prijzen
  • volledige opbrengst op uw bankrekening
  • dagelijk meer dan 100 bezoekers
  • transport via GoudGoed mogelijk

Werktrajecten

GoudGoed biedt ook werktrajecten aan. Dit kan variëren van re-integratietrajecten in het kader van de participatiewet tot dagbesteding voor mensen met een zorgindicatie of gewoon vrijwilligerswerk voor mensen die graag iets om handen hebben en een bijdrage willen leveren aan een maatschappelijk zinvol project. Een breed scala aan werkzaamheden is hiervoor beschikbaar, zoals transport, magazijnwerk, sorteerwerk, montage, kassa, winkelinrichting, schoonmaak, boeken, testen en repareren, prijzen, klussen, administratie, etaleren enz.

Erkend Leerbedrijf
Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn kunnen scholieren en studenten ook bij ons terecht voor hun praktijkstage.

Nieuwe website voor GoudGoed

Zoals u al ziet is de GoudGoed website in een nieuw jasje gestoken. Op deze website vindt u alle benodigde informatie over de locaties & werkzaamheden van GoudGoed.

Contactformulier GoudGoed Winsum

Privacy Verklaring

4 + 15 =